dissabte, 27 de juliol de 2013

Dos llibres imprescindibles sobre la corrupció al nostre país


                                            

Una bona lectura per aquest estiu pot ser qualsevol d'aquests dos llibres (preferentment els dos per tenir una visió nacional de la qüestió). Ambdós tracten sobre la corrupció. Un d'ells, a nivell català; l'altre, a nivell nacional. Ambdós ens fan descobrir dades, informacions i fets que indignen a qualsevol persona amb un mínim sentit de la justícia (i la vergonya). Gràcies a la Marta Sibina i l'Albano Dante (revista Cafèambllet), i a Daniel Montero. Els tres ens faciliten a nosaltres, els ciutadans, a dur a terme una de les que hauria de ser les nostres obligacions com a responsables de la nostra societat i del món que deixarem als nostres fills: estar ben informats dels problemes per tal que, com a mínim, poguem protestar i fer pal·lès el nostre descontent i la nostra disconformitat vers aquesta casta que ens espolia i que després es dediquen a carregar el mort als altres, com si la penúria de tots els catalans i dels espanyols en conjunt no fos culpa, enterament, de la Generalitat, l'Estat i els partits polítics connivents amb la gran banca i les grans empreses.
A Espanya, inclosa Catalunya, hi ha diners i gent treballadora i responsable de sobres per a dur el país endavant, entre tots i sense enfrontar-nos els uns amb els altres. Només cal que la riquesa que els treballadors generem sigui distribuïda equitativament i que els diners públics s'utilitzin al 100% pel que són: per oferir serveis als ciutadans.
Novament, gràcies a aquestes tres persones (la Marta, l'Albano i en Daniel) per posar en coneixement d ela ciutadania fets tan greus com els que relaten en els seus respectius llibres.

A continuació enganxem còpies dels vídeos de la Marta que van ser esborrats per ordre judicial, en un vil i fastigós atemptat contra la llibertat d'expressió, més propi de la distopia de 1984 que d'una democràcia.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada